NOVO

Subvencionisana nastava stranih jezika za srednjoškolce! Popust od 35% na postojeću cenu! Mesečna rata je 2700 dinara. Grupe od 5-6 polaznika.

Specijalna akcija za osnovce! Povedi sestru, brata ili druga i ostvarite oboje popust od 15% u toku cele školske godine!

DECA I MLADI

Organizujemo nastavu stranih jezika za decu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Kao i u radu s odraslima, i u radu s decom i mladima primenjujemo komunikativni pristup s akcentom na stalnom korišćenju jezika u realne i autentične svrhe. Materijal koji u ove svrhe koristimo takođe je autentičan, komunikativan i prilagođen individualnim potrebama svakog polaznika.

Osim standardnog modela učenja stranih jezika, od nedavno u našoj školi imamo u ponudi i program integrisanog školskog učenja gde deca i mladi kroz nastavne predmete poput biologije, istorije i geografije usvajaju dati strani jezik. Ovaj metod se širom sveta pokazao veoma uspešnim, a 2005. godine Evropski savet je čak zvanično dao preporuku da se ovaj metod za učenje stranih jezika usvoji širom Evropske unije.

U ponudi za decu i mlade imamo i:

  • pripremu za polaganje međunarodnih Cambridge ESOL ispita
  • učenje na daljinu
  • individualno učenje
  • intenzivne letnje kurseve

U pogledu trajanja, program integrisanog školskog učenja za decu i mlade prati ritam rada i fond časova koji deca i mladi imaju u školama.