Verbatim škola stranih jezika nalazi se u ulici Sinđelićeva 8, na teritoriji opštine Vračar. Postoji od 2003. godine kada je prvobitan rad bio fokusiran na opšte kurseve stranih jezika i pripremu kandidata za polaganje međunarodnih ispita, da bi kasnije na zahtev zadovoljnih klijenata našu ponudu proširili i na specijalizovane kurseve stranih jezika, kao i na stručno  simultano i konsekutivno prevođenje i sudsko tumačenje.

Od prošle godine smo uveli i integrisano učenje stranih jezika za decu za engleski, nemački i francuski jezik kao i pripremnu nastavu za završne ispite.

Kako bi izašli u susret svim polaznicima kurseva za engleski, nemački, francuski, španski, ruski i italijanski jezik, obezbedili smo odvijanje nastave kako u prepodnevnim, tako i u popednevim časovima svakim radnim danom i vikendom.

Organizujemo različite oblike nastave stranih jezika za odrasle:- standardne kurseve stranih jezika (osnovne veštine pisane i usmene komunikacije)
poslovni jezik (obrađuje poslovne teme, prezentacije, studije slučaja, pregovaranje) – engleski, nemački, francuski i italijanski, španski, grčki i ruski
specijalizovane kurseve stranih jezika za specifične stručne oblasti kao što su:

  • Ugostiteljstvo
  • Menadžment
  • Bankarstvo i Finansije
  • Turizam
  • Pravo
  • Engleski za stjuardese i avijatičare

U pogledu učestalosti pohađanja i broja časova, nudimo Vam standardne, intenzivne i poluintenzivne kurseve stranih jezika. Standardni kursevi engleskog, nemačkog, francuskog i italijanskog jezika traju 16 nedelja i podrazumevaju fond od 2×2 časa nedeljno, dok intenzivni kursevi podrazumevaju fond od 40 časova (5×2 u trajanju od 4 nedelje). Poluintenzivni jednomesečni kursevi stranih jezika podrazumevaju fond od 3×2 časa u trajanju od 8 nedelja.

U Verbatim školi stranih jezika predaje tim posvećenih profesionalaca, diplomiranih filologa, koji imaju bogato iskustvo iz oblasti kojom se bave. Jedan od naših osnovni principa u nastavi jeste individualni pristup svakom polazniku, kao i prepoznavanje autentičnih potreba svakog polaznika ponaosob.

Pored kurseva za poslovne strane jezike na Vračaru, Verbatim škola organizuje nastavu engleskog, francuskog i nemačkog jezika za decu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, kao i stručno konsekutivno i simultano prevođenje sa francuskog, nemačkog, ruskog,, grčkog,  engleskog i italijanskog jezika. Za ove jezike imamo i sudske tumače.

Mi verujemo da nije važno koliko još morate da učite, već da vrednujete ono što ste usvojili i da stečeno znanje uspešno primenjujete!